Başkan Odabaşı, gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi…

Başkan Odabaşı’na kahvaltı programında; Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları Tahsin Polat ve Erdal Gültekin, CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri Bülent Yılmaz ve Mehmet Yılmaz da eşlik etti.

Kahvaltı programına 2 belediye başkanı daha misafir oldu. Kayseri Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan ve Kayseri Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun.

Odabaşı; “GECE GÜNDÜZ DEMEDEN, ZOR ŞARTLAR ALTINDA DAHİ İŞİNİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ”

Gazetecilerin, demokrasinin ve özgür düşüncenin en güçlü savunucuları olduğunu vurgulayan Başkan Yakup Odabaşı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Özellikle yerel basın, halkın gündemden haberdar olması adına kritik bir görev üstleniyor. Yerelde yapılan her çalışma, vatandaşların yaşam kalitesini yükselten projeler, ancak basın mensuplarının katkısıyla kamuoyuna doğru şekilde aktarılabiliyor. Sizler, gece gündüz demeden, zor şartlar altında dahi işinizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Bu özveri ve gayretiniz sayesinde toplumumuz, sağlıklı bilgiye ulaşabiliyor. Tüm bu emekleriniz, sizleri toplumun en kıymetli unsurlarından biri haline getiriyor. Şeffaf yönetim anlayışımız çerçevesinde, her daim sizlerle iş birliği içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte Gölbaşımız için çalışmaya devam edeceğiz. Dünya Gazeteciler Günü’nüzü yürekten kutluyor, bu anlamlı gün vesilesiyle hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Başkan Odabaşı, basın mensuplarına günün anısına kalem ve ajanda hediye etti. Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.