Başkan Odabaşı hayırseverlere çağrıda bulundu…

Gölbaşı Belediyesi, sadece yurt dışında bulunan ‘zolgensma’ isimli gen ilacını 6 aylık olana kadar alması gereken SMA TİP 1 hastası 3 aylık Miray bebek için Başkan Yakup Odabaşı öncülüğünde harekete geçti. Belediyenin desteğiyle, Miray bebeğin tedavisinde kullanılacak ilacı almak için gerekli parayı toplamak amacıyla Yakup Odabaşı gönüllüleriyle birlikte kermes düzenledi. Kermeste Miray bebeğin tedavisinde kullanılmak üzere 45 bin lira toplandı. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, toplanan paranın tedavide kullanılmak üzere Miray bebek için açılan valilik onaylı resmi hesaba geçileceğini açıkladı. Bunun bir başlangıç olduğunun altını çizen Başkan Odabaşı her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, hayırseverleri Miray bebek için harekete geçmeye davet etti.

“MİRAY BEBEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM”

Başkan Odabaşı, yapılan kermesin neticesinde toplanan parayı resmi hesaba havale edeceklerini söylediği açıklamasında; “SMA hastası Miray bebeğe nasıl yardımcı oluruz diye, bir konuşmamız olmuştu geçmişte. Bunun üzerinde Yakup Odabaşı gönüllüsü hanımefendiler, belediyemiz ile işbirliği yaparak bir kermes düzenlediler. Bu kermesin neticesinde de 45 bin lira para toplandı. Biz de Miray bebeğimize sahip çıkalım. Şu anda 3 aylık olan Miray bebeğin sağlığına kavuşması için 45 bin lirayı resmi hesabına havale edeceğiz. İnşallah diğer hayırseverleri de bu vesileyle teşvik etmiş olalım. Miray bebeğimize Allah’tan sağlık diliyoruz. Yardımcı olan hanımefendilere ve Miray bebeğin akrabalarına ben burada huzurlarında teşekkür ediyorum. Allah’ım iyilikler versin, şifalar versin diyorum.” diye konuştu.

“HER TÜRLÜ KATKIYI SAĞLAYACAĞIZ”

Başkan Odabaşı sözlerinin devamında; “İnşallah bu yapılan kermes bir başlangıç olur. Budan sonra da yine kermes ve diğer etkinliklerle Miray bebeğimize yine sahip çıkma, yardımcı olma adına her türlü katkıyı sağlayacağız.” dedi. Miray bebeğin ailesi, desteklerinden dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’na, annelere ve Gölbaşı halkına teşekkür etti.