Bekir Ödemiş kitap imza etkinliği düzenledi...

1989-1999 yılları arasında Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ödemiş, Cumhuriyet Kitapları yayınevinden  piyasaya çıkardığı “Zamana Atılan İmza” adını taşıyan kitabının imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

Son olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı görevini yürüten Jeoloji Mühendisi ve Kamu Yönetimi Uzmanı Ödemiş, kitabında kaleme aldığı anılarıyla gelecek nesillerin belediyecilikte ve siyasette bir yol haritası oluşmasını amaçlıyor.

Başkent’in kültürel mirasını ve kent kültürünü koruma yolunda yapılan çalışmaları anlattığı kitabında, iki dönem yaptığı Ürgüp Belediye Başkanlığı sırasındaki siyasi yaşamından anekdotlara da yer veren Ödemiş, kitabında aynı zamanda Ürgüp’ün gelişim sürecini ve yerel yönetim anlayışına da değindi. Kapadokya’da balon turlarının nasıl başladığından, eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Bulgaristan Devlet Başkanı Jelyu Jelev, Hollanda Kraliçesi Beatrix’in Ürgüp’e yaptığı ziyaretlere kadar pek çok anıyı kaleme aldı.