ADAK ve İnsani Değerler Hareketi Derneği gönüllüleri toplantıda bir araya geldi...

ADAK Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Cihat Ceylan, ADAK Derneği Başkanı Suat Mert ile yönetim kurulu, İnsani Değerler Hareketi Derneği Başkanı Ali İhsan Güçlü, dernek gönüllüleri ve Alperen Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Burak Gülhan katıldı. Toplantı kapsamında ADAK Derneği eğitmenleri, toplantıya katılan gençlere düğüm atma teknikleri ile ilgili kısa bir eğitim verdi. Karşılıklı hediyeleşme ve fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

“HER TÜRLÜ OLUMSUZLUĞA HAZIRLIKLI OLMALIYIZ”

ADAK Derneği Başkanı Suat Mert, olumsuzluklara karşı hazırlıklı olunması gerektiğini vurguladığı konuşmasında; “Devletimizin ve milletimizin her daim yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Olağanüstü günlerde ve hallerde gücümüz ve imkânlarımız dâhilinde ekip arkadaşlarımızla birlikte canhıraş ve hummalı çalışmalar yapıyoruz. Kurumlarımıza, yetkililerimize, gönüllülerimize ve Gölbaşı halkına bizlere verdikleri anlamlı desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. AFAD ile akreditasyon sürecimiz devam ediyor. Özellikle her meslekten ve yaş grubundan bizlerle yol arkadaşlığı yapacak gönüllülerimizi derneğimize bekliyoruz. Coğrafi şartlarımız gereği her türlü olumsuzluğa hazırlıklı olmalıyız. Bize verilen destek arttıkça aktivitelerimiz ve hareket kabiliyetimiz artacaktır.” dedi

“NORMAL GÜNLERDE OLAĞANÜSTÜ ZAMANLARA HAZIRLIK YAPALIM”

İnsani Değerler Hareketi Derneği Başkanı Ali ihsan Güçlü, olağanüstü zamanlara hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi ve organize olabilmenin önemine değindi. ADAK Derneği ile farkındalık programları yapma kararı aldıklarını duyuran Güçlü; “ADAK Derneğimize yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gençlerimizin ilgisinin bu alana yoğunlaşması son derece sevindirici bir gelişme. Bizler de İnsani Değerler Hareketi Derneği olarak ADAK Derneğimizle ortaklaşa farkındalık programları ve etkinlikler yapma kararı aldık. Normal günlerde olağanüstü zamanlara hazırlık yapalım. Organize olup, bilgi, beceri ve tecrübelerimizi birleştirelim.” dedi.