Mamak Belediyesi tehlike arz eden noktalarda çalışma başlattı... Başkan Şahin; “Sorunları çözüyor beklentileri karşılıyoruz”...

Mamak Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarını ilçenin her noktasında sürdürerek hizmet üretmeye devam ediyor. Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mutlu Mahallesi 581 Sokağın devamında yer alan kayalık bölgede, vatandaşlar ve çocuklar için tehlike arz eden bölgede korkuluk ve merdiven çalışmalarını sürdürüyor.

MİLLET BAHÇESİ’NE BAĞLANTI SAĞLAYACAK
Vatandaşların can ve mal kaybını önlemek amacıyla çalışmalar gerçekleştiren ekipler, kayalık bölgeye 70 metre tel örgü yaptı. Ardından yayaların geçişini kolaylaştırmak amacıyla 5 metre yüksekliğe sahip merdiven yapımına da başladı. Merdivenler tamamlandığında vatandaşlar, 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’ne de kısa yoldan geçiş yapabilecek.
VATANDAŞLARIMIZIN HİZMET BEKLENTİLERİNİ KARIŞILIYORUZ

Ekiplerin çalışmalarına katılan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, tüm mahallelerde vatandaşlara hızlı ve etkin bir hizmet sunmak için gayretle çalıştıklarını belirterek; “Çalışmalarımızla yılların sorunlarını bir bir çözüyor ve vatandaşlarımızın hizmet beklentilerini karışılıyoruz. Yurttaşlarımıza hizmetin en güzelini vermeyi kendimize görev biliyoruz. Sorunları çözüyor beklentileri karşılıyoruz. Çözüm odaklı belediyecilik modelimizle örnek oluyoruz.” dedi.

Yapılan korkulukların önemli olduğunu vurgulayan Mamaklı vatandaşlar, alanda yapılan çalışmalarda hiçbir kimsenin zarar görmemesine sevinerek, Başkan Şahin’e yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.