Odabaşı’na “Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı” ödülü verildi...

Ankara’da KAMU-DER’in 17. Geleneksel ödül töreni düzenledi. Törene, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın yanı sıra eski Millî Eğitim Bakanı Mehmet Sağlam, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, siyasiler, bürokratlar, ve iş insanları katıldı. 

KAMU-DER’DEN ÖDÜL

Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ, kamuoyu araştırmaları ve telefonla yapılan anket çalışmaları sonucunda ödül alan kişilerin belirlendiğini söyledi. Törende, göreve geldiği ilk günden itibaren şeffaf, hesap verebilir, insan odaklı, ortak akılla hareket eden bir belediyecilik anlayışı sergileyen Başkan Odabaşı, yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi. Başkan Odabaşı’na ödülünü, Kamu-Der Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Taplaktepe takdim etti.

“ HALKIMIZIN DESTEĞİ EN BÜYÜK MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ ”

Gölbaşı’nda gerçekleştirilen başarılı projeler ve hizmetlerin taçlandırılmasından gurur duyduğunu vurgulayan Başkan Odabaşı; “Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldük. Öncelikle bize oylarıyla, hizmet etme şansı veren Gölbaşı ailemize, sonrasında bu ödüle layık gören Kamu-Der Genel Başkanı Cevdet Baştuğ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Gölbaşımız için yaptığımız çalışmalarda halkımızın desteği en büyük motivasyon kaynağımız. Birlikte daha güzel yarınlara...” ifadelerini kullandı.