Sanayi bölgesinde kapsamlı temizlik çalışması...

Ekipler, sanayi bölgesinde sabahın erken saatlerinde kapsamlı temizlik çalışması yaptı. Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, çalı süpürgeleri, vakumlu temizlik araçları ve tazyikli suyla bölgede çalışma gerçekleştirdi. Konteynerlerdeki çöpleri de toplayan ekipler, bölgede cami temizliği, sokak aralarının yıkanmasının yanı sıra sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı da ilaçlama yaptı. Ayrıca, cuma namazı öncesi sanayi bölgesindeki cami, süpürgelerle süpürüldü ve gül suyuyla yıkandı.

“BİZ HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Gölbaşı’nın her noktasında temizlik çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı; “Her gün yüzlerce kişinin uğrak noktası olan sanayi bölgesinde, esnafımızın sağlıklı ve temiz bir ortamda çalışması için kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdik. Sabahın erken saatlerinden itibaren temizlik ekiplerimiz bölge genelinde yoğun bir mesai yürüttü. Çalışmalar kapsamında cami temizliği, sokak aralarının yıkanması, çöplerin toplanmasının yanı sıra bölgede sivrisinek, karasinek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışması da yaptık. Sanayimizin her alanı pırıl pırıl oldu. Evine helal ekmek götürme peşinde olan emekçi kardeşlerimizin, daha temiz bir ortamda müşterilerini ağırlamalarını sağladık. Biz her zaman esnafımızın yanındayız.” dedi.

Başkan Odabaşı, bu tür çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini vurgulayarak, vatandaşların ve esnafın taleplerine her zaman kulak verdiklerini ifade etti.