27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin yıl dönümü kutlama programı belli oldu...

GÖLBAŞI 26.12.2023 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2023 - 16:46
 

27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin yıl dönümü kutlama programı belli oldu...

Gölbaşı Kaymakamlığı 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü nedeniyle kutlama programı düzenleyecek.

Program, 27 Aralık Çarşamba günü saat 10.30'da Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde Saygı Duruşu'nda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak. Günün anlam ve önemine dair konuşmalar gerçekleştirilecek. Programda çeşitli gösterilerin sunumu yapılacak. Okullarda 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü konusu işlenecek ve hafta boyunca Hasan Celal Güzel Halk Kütüphanesi ve Eymir Mehmet Halis Bozkurt Halk Kütüphanesi'nde kitap sergisi düzenlenecek.  Öte yandan Gölbaşı Belediyesi 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü nedeniyle düzenleyeceği kutlama programını  Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 asker'in şehit olması sebebiyle ileri bir tarihe erteledi. Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan açıklama ise şöyle; "Kıymetli vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.  27 Aralık Çarşamba günü yapılacak olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104. yıl dönümü kutlamaları iptal edilmiş, Somut Olmayan Kültürel Miras Müzesi’nin açılış programı ileri bir tarihe ertelenmiştir."  
Gölbaşı Kaymakamlığı 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü nedeniyle kutlama programı düzenleyecek.

Program, 27 Aralık Çarşamba günü saat 10.30'da Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde Saygı Duruşu'nda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak. Günün anlam ve önemine dair konuşmalar gerçekleştirilecek. Programda çeşitli gösterilerin sunumu yapılacak.

Okullarda 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü konusu işlenecek ve hafta boyunca Hasan Celal Güzel Halk Kütüphanesi ve Eymir Mehmet Halis Bozkurt Halk Kütüphanesi'nde kitap sergisi düzenlenecek. 

Öte yandan Gölbaşı Belediyesi 27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü nedeniyle düzenleyeceği kutlama programını  Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 12 asker'in şehit olması sebebiyle ileri bir tarihe erteledi.

Gölbaşı Belediyesi'nden yapılan açıklama ise şöyle; "Kıymetli vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.  27 Aralık Çarşamba günü yapılacak olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104. yıl dönümü kutlamaları iptal edilmiş, Somut Olmayan Kültürel Miras Müzesi’nin açılış programı ileri bir tarihe ertelenmiştir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.