Çağatay ve Karagöz ailelerinin mutlu günü...

GÖLBAŞI 24.01.2022 - 14:56, Güncelleme: 24.01.2022 - 14:56
 

Çağatay ve Karagöz ailelerinin mutlu günü...

Merhum Levent Karagöz’ün kızı Fatma Eylül Karagöz ve merhum Doğan Çağatay’ın oğlu Emin Çağatay muhteşem bir töreniyle dünya evine girdi.

Gölbaşı’nın tanınan ve sevilen ailelerinden merhum Zilfar Karagöz’ün torunu Levent Karagöz’ün kızı Fatma Eylül Karagöz hayatını, Gölbaşılı merhum siyasetçi Doğan Çağatay’ın oğlu Emin Çağatay ile birleştirdi. Akalın Şato Bonbon’da gerçekleşen törende Gölbaşı'nın önde gelen isimleri bir araya gelirken, bir çok iş insanı, siyasetçi, protokol ve bürokrat  da düğüne katıldı. Fatma ve  Emin çifti salona el ele girerken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Çiftin nikah şahitliklerini; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Milli Halterci Halil Mutlu, Gölbaşı Belediye Eski Başkanları Abdulnasır Haşlak ve Fatih Duruay, ABB Meclis Üyesi Osman Karaaslan, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ve MHP İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin yaptı. Şahitliler huzurunda genç çiftlerin ‘EVET’ cevabını vermeleri sonrası, nikah memuru evlilik cüzdanını gelin Fatma Eylül Karagöz’e takdim etti.              
Merhum Levent Karagöz’ün kızı Fatma Eylül Karagöz ve merhum Doğan Çağatay’ın oğlu Emin Çağatay muhteşem bir töreniyle dünya evine girdi.

Gölbaşı’nın tanınan ve sevilen ailelerinden merhum Zilfar Karagöz’ün torunu Levent Karagöz’ün kızı Fatma Eylül Karagöz hayatını, Gölbaşılı merhum siyasetçi Doğan Çağatay’ın oğlu Emin Çağatay ile birleştirdi.

Akalın Şato Bonbon’da gerçekleşen törende Gölbaşı'nın önde gelen isimleri bir araya gelirken, bir çok iş insanı, siyasetçi, protokol ve bürokrat  da düğüne katıldı.

Fatma ve  Emin çifti salona el ele girerken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

Çiftin nikah şahitliklerini; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Milli Halterci Halil Mutlu, Gölbaşı Belediye Eski Başkanları Abdulnasır Haşlak ve Fatih Duruay, ABB Meclis Üyesi Osman Karaaslan, AK Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ve MHP İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin yaptı.

Şahitliler huzurunda genç çiftlerin ‘EVET’ cevabını vermeleri sonrası, nikah memuru evlilik cüzdanını gelin Fatma Eylül Karagöz’e takdim etti.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.