Duruay’dan Odabaşı Taktiği

GÖLBAŞI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2017 - 16:03, Güncelleme: 02.06.2017 - 16:03
 

Duruay’dan Odabaşı Taktiği

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’da tıpkı bir önceki belediye başkanı Yakup Odabaşı gibi BELLAS LTD.ŞTİ ile ilgili soru ve önergelerden çok rahatsızlık duyuyor.

Hatırlanacağı üzere Odabaşı’da BELLAS LTD.ŞTİ ile ilgili soru ve önergeleri “BELLAS LTD.ŞTİ bir ticari işletmedir. Türk Ticaret Kanununa tabidir. Gizliliği vardır.” Diyerek BELLAS’la ilgili soruları duymazdan gelir cevaplamazdı. O zaman da yazdık, yine de yazıyoruz. BELLAS her ne kadar ticari bir işletme olsada Gölbaşı Belediyesi’nin malıdır, İşletmesidir. Belediye tüm ticari eylemlerini bu şirket üzerinden yapmaktadır. Sorulan soruların cevaplanma zorunluluğu yoksa da, cevaplamamak etik değildir. Kafalarda soru işareti bırakır, güven’in yitmesine neden olur. Başkan Duruay’da haziran ayı meclis toplantısında MHP Meclis üyeleri tarafından BELLAS LTD.ŞTİ hakkında verilen önergenin içeriğini dâhil okumadan şirketi meclis’in sorgulamayacağını belirterek soru önergesini gündeme bile almadı.  
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’da tıpkı bir önceki belediye başkanı Yakup Odabaşı gibi BELLAS LTD.ŞTİ ile ilgili soru ve önergelerden çok rahatsızlık duyuyor.

Hatırlanacağı üzere Odabaşı’da BELLAS LTD.ŞTİ ile ilgili soru ve önergeleri “BELLAS LTD.ŞTİ bir ticari işletmedir. Türk Ticaret Kanununa tabidir. Gizliliği vardır.” Diyerek BELLAS’la ilgili soruları duymazdan gelir cevaplamazdı. O zaman da yazdık, yine de yazıyoruz. BELLAS her ne kadar ticari bir işletme olsada Gölbaşı Belediyesi’nin malıdır, İşletmesidir. Belediye tüm ticari eylemlerini bu şirket üzerinden yapmaktadır. Sorulan soruların cevaplanma zorunluluğu yoksa da, cevaplamamak etik değildir. Kafalarda soru işareti bırakır, güven’in yitmesine neden olur.

Başkan Duruay’da haziran ayı meclis toplantısında MHP Meclis üyeleri tarafından BELLAS LTD.ŞTİ hakkında verilen önergenin içeriğini dâhil okumadan şirketi meclis’in sorgulamayacağını belirterek soru önergesini gündeme bile almadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.