Filiz Çakmak'ın adı parkta yaşatılacak...

GÖLBAŞI 22.03.2022 - 16:59, Güncelleme: 22.03.2022 - 16:59
 

Filiz Çakmak'ın adı parkta yaşatılacak...

CHP Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak’ın geçen yıl vefat eden eşi Filiz Çakmak’ın ismi parka verildi. Gölbaşı Belediyesi Filiz Çakmak Parkı törenle hizmete girdi.

Açılış programına Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, ABB CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Engin Eren, merhum Filiz Çakmak’ın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Merhum Filiz Çakmak’ın ölümünün 1. Yılı dualarla yad edilirken, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Filiz Çakmak Parkı da açıldı. Merhum Filiz Çakmak’ın eşi CHP Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak eşinin isminin parkta yaşayacak olması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu kararı alan Gölbaşı Belediye Meclisi’ne, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e ve emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi. Program, parkın ziyaret edilmesinin ardından sona erdi. Vefatının 1 yılı dolayısıyla Filiz Çakmak için lokma dağıtıldı.  
CHP Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak’ın geçen yıl vefat eden eşi Filiz Çakmak’ın ismi parka verildi. Gölbaşı Belediyesi Filiz Çakmak Parkı törenle hizmete girdi.

Açılış programına Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, ABB CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Başkanı Engin Eren, merhum Filiz Çakmak’ın ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Merhum Filiz Çakmak’ın ölümünün 1. Yılı dualarla yad edilirken, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Filiz Çakmak Parkı da açıldı.

Merhum Filiz Çakmak’ın eşi CHP Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Çakmak eşinin isminin parkta yaşayacak olması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu kararı alan Gölbaşı Belediye Meclisi’ne, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e ve emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından dua edildi ve açılış kurdelesi kesildi. Program, parkın ziyaret edilmesinin ardından sona erdi.

Vefatının 1 yılı dolayısıyla Filiz Çakmak için lokma dağıtıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.