Gölbaşı Belediyesi Larva ve Haşare Noktalarını İlaçladı

GÖLBAŞI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2019 - 15:18, Güncelleme: 19.07.2019 - 15:18
 

Gölbaşı Belediyesi Larva ve Haşare Noktalarını İlaçladı

Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sivrisinekle mücadeleye etkin yöntemler kullanarak devam ediyor.

Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sivrisinekle mücadeleye etkin yöntemler kullanarak devam ediyor.   Sıcak havalar bastırmadan önce Mart ayı itibariyle sinek oluşumuna neden olan larva popülasyonuna müdahale etmeye başlayan ekipler, ilçe genelinde larva yatağı olarak tespit edilen bölgelerde ilaçlama ve temizlik çalışmalarını belirli periyotlarla sürdürüyor.   Larvasit Uygulaması Yapılıyor   Halkımızın sağlığını ve huzurunu korumak için tüm imkanlarını seferber eden Gölbaşı Belediyesi ekipleri; son olarak, besicilik yapılan mahallelerdeki çeşme ayakları ve bataklık bölgelerine 8x8 amfibik araç ile larvasit uygulaması yaparak, sivrisinek oluşumunun önüne geçiyor.   Uçkun Mücadelesine Devam   İnsanların yanı sıra besi amaçlı yetiştirilen hayvanların da sağlığını koruyarak, oluşabilecek salgın hastalıkların önüne geçmeyi amaçlayan ekipler, her gün kent merkezindeki kamusal alanlar ile cadde ve sokaklarda, sabah ve akşam uçkun mücadelesine de devam ediyor.      
Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sivrisinekle mücadeleye etkin yöntemler kullanarak devam ediyor.
Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sivrisinekle mücadeleye etkin yöntemler kullanarak devam ediyor.
 
Sıcak havalar bastırmadan önce Mart ayı itibariyle sinek oluşumuna neden olan larva popülasyonuna müdahale etmeye başlayan ekipler, ilçe genelinde larva yatağı olarak tespit edilen bölgelerde ilaçlama ve temizlik çalışmalarını belirli periyotlarla sürdürüyor.
 
Larvasit Uygulaması Yapılıyor
 
Halkımızın sağlığını ve huzurunu korumak için tüm imkanlarını seferber eden Gölbaşı Belediyesi ekipleri; son olarak, besicilik yapılan mahallelerdeki çeşme ayakları ve bataklık bölgelerine 8x8 amfibik araç ile larvasit uygulaması yaparak, sivrisinek oluşumunun önüne geçiyor.
 
Uçkun Mücadelesine Devam
 
İnsanların yanı sıra besi amaçlı yetiştirilen hayvanların da sağlığını koruyarak, oluşabilecek salgın hastalıkların önüne geçmeyi amaçlayan ekipler, her gün kent merkezindeki kamusal alanlar ile cadde ve sokaklarda, sabah ve akşam uçkun mücadelesine de devam ediyor.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
dini chat