Gölbaşı’na yapılacak olan 200 yataklı hastaneye ilk kazma vuruldu

GÖLBAŞI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2017 - 11:47, Güncelleme: 15.04.2017 - 11:47
 

Gölbaşı’na yapılacak olan 200 yataklı hastaneye ilk kazma vuruldu

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve belediye meclis üyelerinin katılımlarıyla, Eymir Mahallesi’ne yapılacak olan 200 yataklı devlet hastanesinin inşaat çalışmaları için iş makineleri harfiyat alma işlemine başladı.

“Her şeyin başı sağlık” Gölbaşı Eymir Mahallesi’ne yapılacak olan 200 yataklı devlet hastanesinin ilçeye ve çevre ilçelere daha iyi hizmet vereceğini ifade eden Başkan Duruay, “200 yataklı devlet hastanesinin yapımı için uzun zamandır  çaba sarfediyoruz. Hastanemizin yapımı için ilk kazma vuruldu. Gölbaşımıza hayırlı olsun. Her şeyin başı sağlık.  İnşallah en kısa zamanda  da Gölbaşımızın en büyük sıkıntılarından olan 200 yataklı devlet hastanesi temeli atılıp faaliyete geçecek” dedi. Başkan Duruay,  ayrıca Gölbaşı Belediyesi olarak 7 bin metrekarelik alanda Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nin bitişiğine poliklinik yaptıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti: “Hasvak Hastanemizin dar olması ve hastaların  oradaki koşullarda muayeneyi beklemesi bizleri derinden üzmüştü. Onu da Eylül Ekim ayı gibi faaliyete geçirerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin.”  
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve belediye meclis üyelerinin katılımlarıyla, Eymir Mahallesi’ne yapılacak olan 200 yataklı devlet hastanesinin inşaat çalışmaları için iş makineleri harfiyat alma işlemine başladı.

“Her şeyin başı sağlık”

Gölbaşı Eymir Mahallesi’ne yapılacak olan 200 yataklı devlet hastanesinin ilçeye ve çevre ilçelere daha iyi hizmet vereceğini ifade eden Başkan Duruay, “200 yataklı devlet hastanesinin yapımı için uzun zamandır  çaba sarfediyoruz. Hastanemizin yapımı için ilk kazma vuruldu. Gölbaşımıza hayırlı olsun. Her şeyin başı sağlık.  İnşallah en kısa zamanda  da Gölbaşımızın en büyük sıkıntılarından olan 200 yataklı devlet hastanesi temeli atılıp faaliyete geçecek” dedi.

Başkan Duruay,  ayrıca Gölbaşı Belediyesi olarak 7 bin metrekarelik alanda Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’nin bitişiğine poliklinik yaptıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Hasvak Hastanemizin dar olması ve hastaların  oradaki koşullarda muayeneyi beklemesi bizleri derinden üzmüştü. Onu da Eylül Ekim ayı gibi faaliyete geçirerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Allah hayırlı uğurlu etsin.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.