Şenol Kaysi'nin görev aldığı milli takım balkan şampiyonu oldu

GÖLBAŞI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2017 - 14:57, Güncelleme: 21.11.2017 - 14:57
 

Şenol Kaysi'nin görev aldığı milli takım balkan şampiyonu oldu

Türkiye Taekwondo Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilen 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda 46’sı altın toplam 132 madalya kazanarak Türkiye Milli takımı Balkan şampiyonu oldu.

Edirne'deki Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu’nda düzenlenen Balkan Taekwondo Birliği (BTU) tarafından organize edilen,  şampiyonaya 8 ülkeden 485 sporcu katıldı. Milli sporcular büyükler kategorisinde 7 altın, 5 gümüş, 19 bronz, gençler kategorisinde 11 altın, 8 gümüş, 22 bronz, yıldızlar kategorisinde ise 15 altın, 6 gümüş ve 19 bronz madalya elde etti. Milli sporcular, poomsae kategorisinde ise 13 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak  toplamda Türkiye'nin, 46’sı altın, 23’ü gümüş ve 63’ü bronz olmak üzere toplam 132 madalya ile ilk sırayı ve Sırbistan’ın ikinci sırayı aldığı şampiyonada üçüncülüğü Bosna Hersek elde etti. Türkiye müsabaka ve poomsae kategorisinde şampiyonluğu  kazandı. Şenol Kaysi, antrenörlüğünü yaptığı Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda  emeği geçenlere teşekkür etti ve "Bu Şampiyonada emeği geçen başta Dünya Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin'e, As Başkanımız Oktay Duymaz'a, yönetim kuruluna,  Şampiyonada üklemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımıza, antrönörlerimize ve hakemlerimize teşekkür ediyorum” dedi.  
Türkiye Taekwondo Federasyonu ev sahipliğinde gerçekleştirilen 19. Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda 46’sı altın toplam 132 madalya kazanarak Türkiye Milli takımı Balkan şampiyonu oldu.

Edirne'deki Trakya Üniversitesi 75. Yıl Spor Salonu’nda düzenlenen Balkan Taekwondo Birliği (BTU) tarafından organize edilen,  şampiyonaya 8 ülkeden 485 sporcu katıldı.


Milli sporcular büyükler kategorisinde 7 altın, 5 gümüş, 19 bronz, gençler kategorisinde 11 altın, 8 gümüş, 22 bronz, yıldızlar kategorisinde ise 15 altın, 6 gümüş ve 19 bronz madalya elde etti. Milli sporcular, poomsae kategorisinde ise 13 altın, 4 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak  toplamda Türkiye'nin, 46’sı altın, 23’ü gümüş ve 63’ü bronz olmak üzere toplam 132 madalya ile ilk sırayı ve Sırbistan’ın ikinci sırayı aldığı şampiyonada üçüncülüğü Bosna Hersek elde etti. Türkiye müsabaka ve poomsae kategorisinde şampiyonluğu  kazandı.


Şenol Kaysi, antrenörlüğünü yaptığı Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda  emeği geçenlere teşekkür etti ve "Bu Şampiyonada emeği geçen başta Dünya Taekwondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin'e, As Başkanımız Oktay Duymaz'a, yönetim kuruluna,  Şampiyonada üklemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımıza, antrönörlerimize ve hakemlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve golhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.